Η επιχείρηση «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Α.Ε» είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση την οποία ίδρυσαν οι δύο αδελφοί Παναγιωτίδη το έτος 1978.
Χάρη στην άριστη επιλογή και συσκευασία των προϊόντων μας, καταφέραμε με το πέρασμα των χρόνων να είμαστε μια από τις σημαντικότερες Ελληνικές εξαγωγικές μονάδες επιτραπέζιου νωπού σταφυλιού και να αποτελούμε εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας τόσο για τους προμηθευτές μας με την άμεση πληρωμή των υποχρεώσεών μας, όσο και για τους πελάτες μας, οι οποίοι εκτείνονται από την Ανατολική ως και την Δυτική Ευρώπη καθώς και στις Σκανδιναβικές χώρες.

Ιστορικό και Ταυτότητα

Οι συνεχείς επενδύσεις μας σε μηχανήματα και σε εξειδικευμένο εργατικό προσωπικό συνεχώς αυξάνονται με σκοπό να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των εκάστοτε πελατών μας και να μας διατηρούν ανταγωνιστικούς στην όλο και πιο απαιτητική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σήμερα η εταιρία μας έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της επεκτείνεται συνεχώς στην διεθνή αγορά.
Η επιχείρηση μας είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες εξαγωγικές μονάδες επιτραπέζιων νωπών σταφυλιών που υπάρχουν σήμερα στο Νομό Καβάλας, εξάγοντας το 18% της συνολικής παραγωγής του Νομού.

Η περιοχή μας είναι κλιματολογικά και εδαφολογικά από τις πλέον ευνοημένες της Μακεδονικής γης με εδάφη τέτοια που να παρέχουν προϊόντα άριστης ποιότητας και γεύσης.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας διαρκεί πλέον των 4 μηνών (από τα τέλη Αυγούστου έως τα τέλη Δεκεμβρίου) αποτελώντας την τελευταία εξαγωγική μονάδα της Ελλάδας σε επιτραπέζια σταφύλια η οποία μπορεί να διαθέτει προϊόντα όταν όλες οι άλλες περιοχές και μονάδες έχουν βγει «εκτός» εποχής.